Behandelingen

Inge Besems Praktijk voor Huidverbetering kent diverse specialistische behandelingen voor specifieke huidtypen.

Acne

Acne is er in verschillende soorten en de oorzaken lopen uiteen. Om die reden zijn de toe te passen behandelmethodes en het aanbod van producten divers. Samen met u maak ik een analyse en stel ik een persoonsgericht behandelplan op. Acnebehandelingen worden over het algemeen bijna altijd vergoed door de ziektekostenverzekering.

Ontspanningsmassage

Lichaam en geest komen volledig tot rust met een ontspanningsmassage. Huid en spieren worden met een prettige aanvoelende, doelgerichte masseertechniek tot ontspanning gebracht. Dit werkt verfrissend, zowel fysiek als psychisch. De behandeling richt zich niet alleen op huid en spieren, maar ook op bindweefsel, pezen en gewrichten. Er ontstaat een goede doorbloeding, wat een positief effect heeft op het doorstromen van onder meer voedingsstoffen en zuurstof. Klachten als slapeloosheid, rugpijn en spierpijn kunnen daarmee worden verminderd of zelfs voorkomen. Lichaam en geest komen weer in balans.

Teleway

Met de technologie van Teleway (USHF, Ultra Short High Frequency) kunnen oneffenheden in de huid worden verwijderd, zoals steelwratjes, ouderdomswratten, vetbultjes, couperose en xanthelasma.

Microneedling

Microneedling stimuleert de huid zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit proces kan op alle gewenste oppervlakten van het lichaam worden toegepast en resulteert in een zichtbare verbetering van de huidtextuur, onder andere bij acnelittekens, atrofische littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde huid, rimpels, striae (strepen op de huid), hydratatie van de huid en celstimulatie.

Bodysugaring

Bodysugaring is er voor iedereen die bewust bezig is met de gezondheid van de huid. De vorm van ontharen met behulp van suikerpasta is zacht en huidvriendelijk. De suiker van Pandhy’s is geschikt voor iedere huid- en haartype, geeft geen huidbeschadigingen of allergische reacties. Het is minder pijnlijk en het houdt de huid langer glad en zacht. Je kunt het toepassen op alle delen van het lichaam.

Bioptron® lichttherapie

Stimuleert huidherstel, huidvernieuwing en huidverjonging. Lees hier meer.